אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה קבלת החלטות בתנאי אי וודאות ✔מה לעשות כשלא יודעים מה לעשות? מה לעשות כשאין מה לעשות? מה בטוח נכון? מה וודאי? קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, לא יודע...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
קבלת החלטות, איך לקבל החלטות, ייעוץ לקבלת החלטות, עזרה לקבל החלטות, שיטות לקבל החלטות נכונות, אימון קבלת החלטות, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, מטפל אישי, איך מקבלים החלטה, אימון עסקי, חוסר וודאות, לפעמים אנחנו ממהרים בהחלטה, קשיים בקבלת החלטה, פילוסופיה וקבלת החלטות, על קבלת החלטות, קבלת החלטה בתנאי אי ודאות, נוסחה לקבל החלטות, תהליך קבלת החלטות בארגון, הגדרה קבלת החלטות, איך מקבלים החלטות לפי הקבלה, מודלים לקבל החלטות, כלים לקבלת החלטה, הדרכה אישית, לדעת להחליט, אימון עסקי, שאלון קבלת החלטות, תהליכי קבלת החלטה, שאלות בקבלת החלטה, קבלת החלטות בארגון, שיטות לקבל החלטות, קשיים בקבלת החלטות, פעילות בקבלת החלטה, קבלת החלטה בעניין אהבה, תהליך קבלת החלטה, נוסחה לקבלת החלטות, איך להתמודד עם חוסר וודאות, לפעמים אנחנו ממהרים בהחלטות, להחליט, קבלת החלטה בתנאי חוסר ודאות, איך מקבלים החלטות, פילוסופיה וקבלת החלטה, ייעוץ אישי, שיטות לקבל החלטה,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
9:36מה לעשות כשלא יודעים מה לעשות? מה לעשות כשאין מה לעשות? מה בטוח נכון? מה וודאי? קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, לא יודע מאיפה להתחיל, לא יודע מה לעשות עם עצמי, האם להתגרש? איך לקבל החלטה מתוך אי וודאות? איך להחליט?
מה לעשות כשלא יודעים מה לעשות?

אחת השאלות הנפוצות שאנשים שואלים את עצמם היא מה לעשות כאשר הם לא יודעים מה לעשות. מצב זה יכול לקרות בכל תחום בחיים - בעבודה, בזוגיות, או אפילו במשימות יומיומיות פשוטות כמו סידור הבית. אליעד כהן מסביר כי כדי לקבל החלטות נכונות במצבים של ספק וחוסר ודאות, צריך להתחיל תמיד במה שבטוח נכון. אם אדם עומד בפני רשימה של משימות ואין לו מושג מאיזו להתחיל, עליו קודם כל לבדוק מה הוא יודע בוודאות לגבי המשימות. לדוגמה:
  • אם יש משימה שחייבים לסיים עד שעה מסוימת - זו המשימה הראשונה שמתחילים בה.
  • אם משימה אחת לא יכולה להתבצע לפני שמשימה אחרת מסתיימת - צריך לבצע את המשימה הקודמת קודם.
  • אם ישנן משימות שברור שאין דחיפות בביצוען - אפשר לדחות אותן ללא חשש.
בדרך זו, מתוך הבנת הוודאויות, ניתן לצמצם ספקות ולהתקדם בצורה יעילה.

מה לעשות כשאין כיוון ברור לקבלת החלטה?

כאשר אין לאדם כיוון ברור והוא ניצב מול ספקות רבים, אליעד ממליץ להתמקד בדברים הוודאיים. לדוגמה, במצב של התלבטות בזוגיות בין להתגרש או להישאר בקשר, אליעד מסביר כי לא תמיד התשובה היא חד - משמעית כמו "כן להתגרש" או "לא להתגרש". במקום זאת, האדם צריך לשאול את עצמו מה הוא יודע בוודאות: הוא בוודאות רוצה להרגיש טוב, ובוודאות הוא אינו רוצה להיות תלוי באדם השני כדי להרגיש טוב. כלומר, בין אם יישאר ובין אם יתגרש, הוא יצטרך ללמוד להרגיש טוב בעצמו בלי תלות באחרים. לכן, הפעולה הראשונה והוודאית תהיה לעבוד על התחושה הטובה של האדם עם עצמו.

כיצד להתמודד עם לופים מחשבתיים?

בעיה נפוצה שאנשים נתקלים בה בזמן קבלת החלטות היא כניסה ללופים מחשבתיים, שבהם הם חוזרים שוב ושוב על אותן שאלות ללא התקדמות. אליעד כהן מסביר כי הדרך לעצור לופים מחשבתיים היא לשאול את עצמך: "מה בטוח נכון עכשיו?". לדוגמה, אם אדם מתלבט אם ללכת לחדר כושר, יכול להיות שיקפצו לו מחשבות כמו "אולי עדיף לעשות משהו אחר" או "אולי עדיף לדחות", אבל מה שבטוח נכון הוא שאם הוא לא ייצא בכלל מהבית, הוא בוודאות לא יתאמן. לכן הצעד הראשון והוודאי הוא פשוט לצאת מהבית, ולאחר מכן להמשיך לפעולה הבאה.

האם השאלה "למה זה קורה" חשובה במצב של ספק?

לפי אליעד, כאשר אדם מתקשה לקבל החלטה, הוא נוטה לשאול "למה אני לא מצליח להחליט?". אבל אליעד מדגיש כי השאלה "למה" היא שאלה פילוסופית ולא תמיד יעילה ברמה הפרקטית. הוא מביא דוגמה: אם אדם נופל לבור, השאלה הראשונה אינה צריכה להיות "למה נפלתי לבור?", אלא "איך אני יוצא מהבור?". אחרי שייצא, יוכל האדם לברר מדוע נפל, אם בכלל הדבר עדיין יהיה רלוונטי. באופן מעשי, במקום לעסוק ב"למה", עדיף לעסוק ב"מה לעשות עכשיו", כי זו הגישה שמקדמת את האדם לעבר פתרון מעשי של המצב.

איך ליישם את שיטת "מה בטוח נכון" במשימות יומיומיות?

אליעד מביא דוגמה של סידור חדר מבולגן. אם אדם עומד מול חדר עמוס ואינו יודע איך להתחיל לסדר, עליו לשאול את עצמו מה בטוח נכון לגבי הפריטים בחדר. אם יש פריט שבטוח שאינו שייך למקום מסוים - יש להוציא אותו קודם. אם יש פריט שמקומו ידוע בוודאות - יש למקם אותו במקום הנכון. כך, שלב אחרי שלב, על בסיס ודאויות, האדם יכול להתקדם לעבר פתרון מלא של הבעיה.

מה אם אין שום דבר וודאי?

בסיטואציה קיצונית שבה האדם לא בטוח בשום דבר, אליעד כהן מציין כי אז למעשה אין שום שאלה ושום בעיה. אם באמת האדם אינו בטוח בשום דבר ואין לו שום נקודת אחיזה בוודאות, הרי שאין כאן שום צורך בפעולה או בקבלת החלטה. במצב כזה, הספק מתפוגג מאליו, כי אין כל בסיס לדאגה או לשאלה.

לסיכום, אליעד כהן מדגיש כי השיטה הטובה ביותר להתמודד עם מצבי ספק וקבלת החלטות היא להתמקד תמיד בדברים הוודאיים. בכל מצב של בלבול, חוסר ודאות או ריבוי אפשרויות, הפעולה המעשית הראשונה והיעילה ביותר היא לבדוק "מה בטוח נכון" ולהתחיל לפעול משם. השיטה הזו מפשטת את תהליך קבלת ההחלטות ומאפשרת לאדם להתקדם צעד אחר צעד באופן בהיר ויעיל.
מה לעשות כשלא יודעים מה לעשות?

כשאדם עומד בפני מצב שבו יש לו ספקות והוא לא יודע כיצד לפעול, השאלה המרכזית היא איך לקבל החלטה נכונה ולדעת מאיזה צעד להתחיל. לדוגמה, מישהו שלא יודע אם להתפטר או לא, אם להתחתן או להתגרש, אם להתחיל במשימה מסוימת בעבודה או אחרת. כאשר יש מספר אפשרויות ואין ודאות לגבי מהי הבחירה הנכונה, מתעוררת השאלה מה לעשות כאשר אין כיוון ברור.

התחל ממה שבטוח נכון

כאשר יש ספקות ואין ידיעה ברורה, הצעד הראשון הוא לבדוק מה בטוח נכון. כלומר, מתוך כל האפשרויות, האם יש משהו שהוא ודאי? למשל:
  • אם יש לך משימה שצריכה להסתיים עד שעה מסוימת, זה ודאי שעליך לבצע אותה קודם.
  • אם יש משימה שבלעדיה אי אפשר לבצע משימה אחרת, זה ודאי שהיא קודמת.
  • אם יש פעולה שאין לך ספק לגביה, התחל ממנה.
דוגמה לכך היא חידה עם צורות שבה הפתרון היה למצוא את הרכיב שחזר על עצמו בכל האפשרויות ולבסס את ההחלטה על מה שבטוח נכון. כך גם בהתלבטויות: התחלת הבירור מהוודאויות מאפשרת לצמצם ספקות ולבצע פעולות מועילות.

דוגמאות ליישום הכלל

אם אדם קם בבוקר ויש לו רשימה של מאה משימות, והוא לא יודע מאיפה להתחיל, הוא צריך לבדוק מה בטוח נכון לגביהן:
  • משימה שחייבת להסתיים עד שעה מסוימת - מבצעים קודם.
  • משימה שאי אפשר לבצע בלי משימה אחרת - מבצעים את המשימה הבסיסית קודם.
  • משימות שברור שאינן דחופות - ניתן לדחות אותן.
אם מדובר בדילמה בזוגיות - האם להתגרש או להישאר - השאלה הראשונה היא מה בטוח נכון? אם המטרה היא להרגיש טוב, ברור שלא משנה באיזה מצב תהיה, תצטרך לדעת להרגיש טוב לבד. לכן, יש להתחיל בכך שהאדם ילמד כיצד להרגיש טוב בעצמו, בלי להיות תלוי באחרים.

הימנעות מהתמקדות בלופים מחשבתיים

אחת הבעיות בקבלת החלטות היא שהמוח עלול להיכנס ללופים מחשבתיים - חזרה שוב ושוב על אותן שאלות בלי התקדמות. הדרך לעצור את הלופ היא לעצור לרגע ולשאול: "מה בטוח נכון?" אם המוח חוזר שוב ושוב על אותה דילמה, הפתרון הוא לא לשאול "למה אני חושב על זה כל הזמן?" אלא "מה אני יכול לעשות כרגע כדי להתקדם?"

שאלת ה"למה" אינה בהכרח חשובה

כאשר אדם מוצא את עצמו בסיטואציה שבה הוא לא מצליח לקבל החלטה, הוא עלול לשאול "למה אני לא מצליח להחליט?" אך השאלה החשובה יותר היא "מה אני יכול לעשות עכשיו?" השאלה "למה" היא שאלה פילוסופית, אך בפועל, מה שחשוב הוא להתמקד במה שבטוח נכון ולהתקדם צעד אחר צעד.

לסיכום

בכל מצב של ספק, הכלל הראשון הוא למצוא את הדברים הוודאיים ולפעול על פיהם. הוודאות היא הבסיס שעליו אפשר לבנות החלטות טובות. אם יש משימות ברורות - התחילו מהן. אם יש עובדות חד - משמעיות - הסתמכו עליהן. ככל שמתרגלים את הגישה הזו, כך הופכים את תהליך קבלת ההחלטות לפשוט ויעיל יותר.
היו היה איש שהייתה לו בעיה והוא לא ידע כיצד לפעול ומה לעשות השאלה היא זה מה לעשות כשאתה לא יודע מה לעשות אז בוא ננסח עוד פעם את השאלה בוא ננסח את השאלה שונה מה לעשות כשאין מה לעשות אז מה לעשות כשאין מה לעשות אם באמת אין מה לעשות אז אין מה לעשות נכון זה הגיוני יפה, עכשיו אבל בא נשאל את זה אחרת מה לעשות כשאתה לא יודע מה לעשות או כשנראה לך שאין מה לעשות מה זאת אומרת לדוגמא אני אתן דוגמא נגיד אתה בעבודה יש לך איזו עבודה ואתה לא יודע להתפטר לא להתפטר יש לך חמישים אפשרויות אני יכול להתפטר אני יכול זה ואני יכול זה אתה לא יודע מה לעשות מה אני צריך לעשות עכשיו יש חדר אתה רוצה לסדר אותו ואתה לא יודע מה אני אתחיל לסדר קודם אני אתחיל לסדר את זה אתחיל לסדר את זה, דוגמא נוספת אתה קם בבוקר יש לך מאה משימות אתה אומר איך אני אדע מה להתחיל קודם דוגמא נוספת נגיד אתה בזוגיות אתה לא יודע להתגרש להתחתן להישאר מה לעשות.

ש: אתה מתחיל מהאפשרות שלא סוגרת לך את האפשרויות האחרות.

אליעד: אתה בטוח בזה?

ש: אני חושב.

אליעד: אתה אומר בא נתחיל ממה שלא סוגר את האפשרויות האחרות כן יש חמישים כאלה מה נעשה.

ש: נתחיל בראשון.

אליעד: איך נדע מה מהם להתחיל שאלה ראשונה שאלה שנייה נגיד שיש.

ש: זאת שאלה אחרת כבר.

אליעד: לא בסדר אז לא משנה.

ש: בכוונה אמרת שזאת שאלה חדשה.

אליעד: טוב בא נתקדם התשובה פשוטה אנחנו נתנו את התשובה בדיוק לפני שתי דקות.

ש: בגלל זה שאלתי אמרת נושא חדש לגמרי, תראה בעניין של קבלת החלטות קודם כל מה אתה תראה את כל האפשרויות את כל מה שאתה רוצה.

אליעד: אתה הבנת את השאלה בכלל מה הייתה השאלה?

ש: כן בן אדם רוצה לעבוד יש לו עכשיו עשרים אופציות אפשריות של עבודה יש לו לעבוד בבנק לעבוד בשדה תעופה וכו' מקודם על פי הדפוס של מקודם צריך להבין מה אתה רוצה אם אתה רוצה עבודה אם אתה רוצה כסף.

אליעד: אבל זה לא היה על מה שאני שאלתי זה דומה אבל זה לא מה ששאלתי זה דומה אבל זה לא מה ששאלתי, בן אדם נמצא בסיטואציה ויש לו הרבה דרכי פעולה אוקי והוא לא יודע מה לעשות כאילו מה לעשות קודם הוא עכשיו נגיד לא יודע להתחתן או לא להתחתן להתגרש או לא להתגרש להתאבד או לא להתאבד לא יודע מה הוא לא יודע מה לעשות מה שצריך לעשות זה לשאול את עצמך.

ש: מה התלונה?

אליעד: יש לו מאה משימות היום הוא צריך לעשות היום מאה משימות הוא לא יודע מאיזו משימה להתחיל קודם הוא צריך לסיים אותן.

ש: צריך לסיים אותן?

אליעד: צריך לסיים אותן הוא לא יודע גם מה הוא צריך בכלל אין לו מושג אתה מכיר בן אדם שקם בבוקר ואומר אני לא יודע מאיפה להתחיל שמעת מישהו אומר אני לא יודע מאיפה להתחיל לא יודע איך להחליט.

ש: אין לו עדיפות של אחר כך?

אליעד: טוב אז התשובה היא כזאת לא משנה בא נתקדם לתשובה התשובה היא כזאת כשאתה לא יודע כשיש לך ספקות.

ש: חוץ מזה אין לו ספקות.

אליעד: לא זה לא נכון אתם זוכרים שפעם הייתה חידה של צורות שלה היה פתרון אז מה אמרתי אמרתי בא ניקח מה בטוח נכון בטוח נכון שצד ימין למטה יש גליל זה בטוח נכון כי בכל התשובות היה רכיב שחזר על עצמו אוקי אמרנו בא נתחיל ממה שבטוח נכון כשבן אדם יש לו ספק הוא צריך תמיד להתחיל ממה שבטוח נכון, אוקי מה זאת אומרת מה בטוח נכון לדוגמא נגיד יש לך עכשיו מאה משימות לעשות ואתה אומר איך אני אדע ממה להתחיל אוקי אתה יודע מה עדיף להתחיל לא אתה יודע מה אתה הכי רוצה להתחיל לא, אוקי בא נראה מה בטוח נכון קח את כל המשימות האלה אתה יודע מה המשימה הכי חשובה לא אבל יש משהו שאתה יודע בוודאות או שאתה לא יודע שום דבר לדוגמא אני יודע בוודאות שהמשימה הזאת אני צריך לסיים אותה עד שלוש אני יודע בוודאות שהמשימה הזאת סובלת דיחוי לשבוע אני יודע בוודאות שבלי המשימה הזאת המשימה הזאת לא תתבצע בלי לבצע את המשימה הזאת אני לא יכול לבצע את המשימה הבאה.

תרשום לך מה וודאי לך קודם כל תרשום מה וודאי אם אתה תרשום מה וודאי זה עוזר לך לעשות סדר עכשיו אחרי שאתה רואה בוודאות מה בטוח נכון נגיד בטוח נכון שבלי זה אני לא יכול להתקדם בזה ובטוח נכון שזה יהיה חייב להסתיים היום בצהריים בטוח נכון שזה וזה הרעיון אומר שכשאתה מסתבך תתחיל ממה בטוח נכון, בן אדם קם בבוקר אומר לעצמו אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי לא יודע מה אני רוצה מעצמי ולא יודע מה אני רוצה מעצמי אוקי מה בטוח נכון יש משהו שאתה רוצה בכלל מה אתה רוצה נגיד אם אתה לא יודע כלום לא יודע כלום אבל מה בטוח נכון נגיד הוא אומר בטוח לי שאני רוצה להרגיש טוב אוקי מה זה טוב אוקי מה בטוח לי בטוח לי שאם אני ארצה את מה שקורה יהיה לי טוב זה בטוח לי מה אני ארצה מה קורה לא יודע אבל בטוח לי במאה אחוז שאם אני ארצה את מה שקורה יהיה לי טוב אז בא ננסה להשיג את זה בוא נהמר על מה שבטוח נכון.

דוגמא בן אדם נגיד נמצא בזוגיות והוא לא יודע להישאר או להתגרש הוא לא יודע אין לו מושג תמיד שמתייעצים איתי אני אומר בא תתחיל מה בטוח נכון לא תמיד התשובה היא שחור ולבן לא תמיד התשובה כן תתגרש כן אל תתגרש זה לא תמיד יש תשובה ברורה, התשובה מה בטוח נכון למה אתה רוצה להתגרש או להישאר כדי להרגיש טוב זאת אומרת שמה בטוח נכון שאתה רוצה להרגיש טוב שמה בטוח לנו בטוח לנו שאתה גם לא רוצה שהטוב שלך יהיה תלוי בבן אדם השני גם זה בטוח נכון אז בא נגיד במקום להתמקד בשאלה האם להתגרש או להישאר תתמקד בשאלה איך אני יכול להרגיש טוב עם עצמי בלי להיות תלוי בשני זה בטוח נכון למה אם תתגרש תצטרך להרגיש טוב לבד אם תישאר בזוגיות עדיין אתה רוצה לדעת להרגיש טוב לבד כי אתה לא רוצה להיות תלוי בשני בכל מקרה אז מה בטוח נכון שלא משנה איך נגלגל את זה אתה צריך להרגיש טוב לבד אז בא נתחיל ב - תנסה להרגיש טוב לבד בלי להיות תלוי בשני בא נתחיל זה בטוח נכון תמיד תתחיל ממה שבטוח נכון, להתחיל ממה שבטוח נכון זאת המהות של העניין.

יש לך ספק חמש אפשרויות לדוגמא נגיד אתה אומר אני לא יודע נגיד אתה רוצה ללכת לחדר כושר ואתה מתחיל להתלבט רגע אני אעשה את זה ואני אעשה את זה או אני אעשה את זה כל מיני ספקות אבל מה בטוח נכון שאם לא תלך לחדר כושר אתה בטוח לא תתאמן קודם כל תלך אחר כך נראה מה לעשות, בטוח נכון שאם לא תצא מהמיטה בטוח שלא תוכל לעבור לשלב הבא נגיד יש דברים שתמיד תבדוק מה בטוח נכון מה מחויב, זאת אומרת עוד פעם כשבן אדם יש לו ספק והוא לא יודע מה לעשות מה הוא יכול לעשות יש רכיב של ספק אבל יש גם רכיב של וודאות קח תתחיל במה שבטוח נכון.

עכשיו בא נגיד נדבר על חדר אתה נגיד צריך לסדר את החדר אוקי אתה אומר אני לא יודע מה לסדר לא יודע איך לסדר אוקי יש לך עכשיו עשרה פריטים שאתה צריך למקם האם יש פריט שאתה בטוח שהוא צריך להיות במקום מסוים אם כן בא נתחיל ממנו נגיד בא נתחיל מהפריטים שאתה יודע בוודאות שהם צריכים להיות שם אחר כך ישארו לך חמישה פריטים שאתה לא יודע איפה צריך לשים אותם נחשוב מה לעשות אבל קודם כל יש משהו שאתה יודע בוודאות איפה הוא צריך להיות בא תתחיל לעשות אותו.

נגיד אתה צריך לנקות את הבית או סתם נגיד לסדר איזה חדר מלא בלגן אתה לא יודע עכשיו איך לסדר אותו יש משהו שאתה בטוח צריך לעשות אותו יש לך מאה אפשרויות יש משהו שאתה בטוח בו שהוא וודאי וודאי לי שזה לא יכול להיות פה בסוף אז בוא נוציא את זה תתחיל מהרכיבים הוודאיים תבדוק מה וודאי לך יש לך ספק תבדוק מה וודאי כי לפעמים המוח מתמקד על הספק ואז הוא אומר לך רגע זה וזה או זה וזה ואז הוא מתחיל לרוץ בלופים ובלופים הדרך לצאת תעשה סטופ רגע יש משהו שאני בטוח בו בא נתחיל ממה שאני בטוח בו. למה את צוחקת מה זה קופץ לך בראש?

ש: אני מכירה את הלופים האלה טוב.

אליעד: והבנת גם את הפתרון?

ש: אני יודעת מה הפתרון אבל עדיין למה תמיד המוח חוזר ללופים.

אליעד: למה המוח שלך חוזר ללופים עכשיו בא נתקדם קדימה תקשיבו.

ש: למה המוח שלי חוזר ללופים.

אליעד: שאלה קשה אוקי עכשיו בוא ניתן תשובה לשאלה שלה כשאני הרבה פעמים מציע עצה מישהו שואל אז למה אני לא מבין את זה למה זה נכון אז התשובה היא כזאת השאלה למה היא שאלה פילוסופית אנחנו ניתן תשובה ואז נשאל עוד פעם למה ולמה זה לא משנה למה זאת התשובה זה מה שצריך לעשות, בן אדם נופל לבור עכשיו יש אפשרות אחת לשאול למה נפלתי אפשרות שנייה לשאול איך לצאת מה אתה רוצה לדעת למה נפלת או איך לצאת קודם כל תצא אחר כך תבדוק למה נפלת אם תצא יכול להיות שגם לא משנה למה נפלת, השאלה למה היא שאלה פילוסופית לא תמיד יש תשובה לשאלה למה אבל וודאי שאם תעשה את זה בן אדם נגיד וודאי לי שאם תיצמד לאמת לא תהיה לך בעיה למה אתה לא נצמד לאמת זאת שאלה מאוד מעניינת לא בהכרח שיש לה תשובה אבל וודאי שאם תיצמד לאמת לא תהיה לך בעיה זה וודאי מאה אחוז לכן השאלה למה לא מעניינת כרגע זה מה שצריך לעשות לבדוק מה וודאי.

ש: ואם רע לי לנסות שיהיה לי טוב או לבדוק למה רע לי?

אליעד: עכשיו אם בן אדם היה לוקח את העצה שלי עד הסוף בן אדם נגיד מבולבל לגמרי אין לו מושג מכלום אין לו מושג משום דבר הוא שואל את עצמו מה בטוח נכון אם בן אדם היה שואל את זה באמת הוא אומר מה בטוח נכון יש משהו שאתה בטוח שהוא נכון לא אז אין שום שאלה אם אתה לא בטוח ששום דבר, מה בטוח נכון כלום אוקי אז אין שום בעיה בכלל המה בטוח נכון הזה זה כמו לשאול מה מחויב לי מה האמת מה בטוח נכון כלום אז זה בסדר אז מה השאלה אין שום שאלה גם כן זה במהות בסוף אבל ביומיום בפרקטיקה יש בן אדם שיש לו ספק לא יודע מה לעשות תחפש את רכיבי הוודאות תחפש את הרכיבים של הוודאות תתחיל לבדוק מה וודאי לי.
פתרון בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, חלק 2
פתרון בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, חלק 2
... בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות , חלק 2 איך לקבל החלטות נכונות במצבי לחץ? קבלת החלטות במצבי לחץ וניהול עובדים היא אתגר מוכר ונפוץ. כדי לקבל ...
החלטות / קבלת החלטה / להחליט - הכל כולל הכל על החלטות / קבלת החלטה / להחליט - רשימת כל הנושאים
... החלטות קבלת החלטות בארגון קבלת החלטות בחיים קבלת החלטות בלב לא שלם קבלת החלטות במצבי לחץ קבלת החלטות במשא ומתן קבלת החלטות בעסק קבלת החלטות בעסקים קבלת החלטות בתנאי אי וודאות קבלת החלטות בתנאי חוסר וודאות קבלת החלטות מתוך אחדות קבלת החלטות מתוך אי וודאות קבלת החלטות מתוך נפרדות קבלת החלטות של אלוהים קושי בקבלת ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על מה לעשות כשלא יודעים מה לעשות? מה לעשות כשאין מה לעשות? מה בטוח נכון? מה וודאי? קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, לא יודע מאיפה להתחיל, לא יודע מה לעשות עם עצמי, האם להתגרש? איך לקבל החלטה מתוך אי וודאות? איך להחליט?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
קבלת החלטות והצלחה בחיים - הספר על: קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, איך לקבל החלטות טובות, איך להחליט מהר, לדעת לקבל החלטות, קבלת החלטות, איך לפתח יכולות חשיבה? איך להעריך את עצמך? איך לעשות יותר כסף? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשנות תכונות אופי? איך להיגמל מהימורים? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לשתול מחשבות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לקבל החלטות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח? איך לנהל את הזמן? איך להאמין בעצמך? איך למצוא זוגיות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להצליח בראיון עבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לפרש חלומות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשפר את הזיכרון? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות ועוד...

רוגע ושקט נפשי אמיתי - הספר על: קבלת החלטות, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? דיכאון? איך להתמודד עם בדידות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם אכזבות? כעס ועצבים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להחליט מהר, האם יש משמעות לחיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה העולם קיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש או אין אלוהים? למה לא להתאבד? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להיות הכי חכם בעולם? מי ברא את אלוהים? האם באמת הכל לטובה? למה יש רע וסבל בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? האם המציאות היא טובה או רעה? האם הכל אפשרי? למה יש רע בעולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם לדומם יש תודעה? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם אפשר לדעת הכל? האם יש בחירה חופשית? אולי אנחנו במטריקס? האם יש אמת מוחלטת? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Decision-Making.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קואצ'ר, מאמן אישי לקבלת החלטות, לקבל החלטות בתחום קבלת החלטות בתנאי אי וודאות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Decision-Making.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.7500 שניות - עכשיו 22_05_2025 השעה 18:57:37 - wesi24